Blog over ons Mirtos
  Gepost door Ron Vos
  (10)

  Blog Mirtos

  Donderdag 25 januari 2018 12:30

  Nog een paar maanden

  Mirtos

  Nog een paar maanden en dan is de verlaten boulevard en de zee waarin niet gezwommen wordt weer verleden tijd. Dan is Mirtos weer bruisend en vertrekken de liefhebbers van de zon en het heerlijke eten weer naar Kreta voor een heerlijke vakantie. De gastvrijheid van de lokale bevolking doet je je meteen welkom voelen in Mirtos en de accommodaties bieden voor elk wat wils. Bescheiden of super luxe, voor elk budget is wel een onderkomen te vinden. Mirtos in Zuid Oost Kreta is niet gehinderd door massa toerisme. Reken niet op een bruisend uitgaansleven, maar de ware liefhebbers komen hier zeker aan hun trekken..

   

  Vrijdag 26 januari 2018 19:00

  Heerlijk klimaat

  Subtropisch klimaat in Mirtos

  Wist je dat Mirtos een subtropisch klimaat heeft? Met hoge temperaturen in de zomer en milde winters. De temperatuur in het zuiden van Kreta is hoger dan die in het noorden van het eiland. Dit komt door het massieve Dikti gebergte, wat de wind vanuit het noorden tegenhoudt. Hierdoor is Mirtos in het zuiden van Kreta een geliefd oord voor zonliefhebbers. Dat tezamen met de gemoedelijkheid van de lokale bevolking (iets meer dan 600) en het heerlijke eten, maakt Mirtos tot the place to be!

   

  Zondag 28 januari 2018 9:10

  Schone stranden

  Blue Flag Award

  Wist je dat de stranden van Mirtos elk jaar weer bekroond worden met de Blue Flag Award? Dit houdt in dat de stranden schoon en goed onderhouden zijn. Het zwemwater is ook van prima kwaliteit. En voor wie bang is voor haaien, geen zorgen, je kunt veilig zwemmen in de Lybische zee en het onderwater gebeuren is boeiend voor duikers of snorkelaars. Probeer het zelf in de zee bij Mirtos in Zuid Oost Kreta!


  Zondag 04 februari 2018 19:20

  Naakt zonnen en zwemmen?

  In Tertsa, vlakbij Mirtos vind je drie stranden. De laatste twee zijn naaktstranden. De overheid staat nudisme toe. Er is voldoende ruimte voor privacy, geniet er van!


  Zaterdag 17 februari 2018 14:20

  Hoe lekker is het om te genieten van absolute privacy en een geweldig uitzicht?

     Dinsdag 30 januari 2018 21:20

  De boulevard

  Boulevard van Mirtos in Zuid Oost Kreta

  Op de boulevard in Mirtos kun je genieten van allerlei authentieke Kretenzische gerechten. Je bent van harte welkom voor een lunch, waarvan de meeste inwoners het meest genieten. In de avonduren tot laat wordt het diner geserveerd, in tegenstelling tot andere landen zie je de meeste gasten verschijnen vanaf 20:00 uur. Met een goed glas wijn en voldoende Raki kan je avond niet meer stuk. Lopen is het beste, want autorijden kan ik iedereen afraden ;-)

  Donderdag 01 februari 2018 09:20

  Lekker drinken

  Ontspannen in Mirtos

  Wat denk je van een heerlijke Frappé op de boulevard, of een heerlijk verkoelend Mythos biertje? Met temperaturen van boven de 30 graden in het hoogseizoen is dit een welkome verrassing. Laat je inspireren door de vele aanbieders in Mirtos.

  Zaterdag 10 februari 2018 8:20

  Tegenwoordig kan niemand nog om de social media heen, bijvoorbeeld Facebook.

   

  Facebook

  Bezoek de groep: Mirtos Facebook groep

  Of de pagina: Mirtos reizen

  Vrijdag 02 februari 2018 19:20

  Er nog niet uit?

  Reis naar Mirtos Zuid Oost Kreta

  Begrijp ik volkomen, je mist een trip naar het paradijs op aarde, check de rest van de website voor jouw vakantie!
  Laat deze kans je niet voorbij gaan :-)


  Zondag 04 februari 2018 20:20

  Heb je wat te delen over Mirtos? Deel het hier!

   

  Delen met Mirtos

  ©2018 Mirtos.eu