Mirtos reizen

  Mirtos Reizen

  Het onstaan:
  De website www.mirtos-reizen.nl is in maart 2006 opgericht vanuit een grote liefde voor mijn favoriete vakantiebestemming.
  Het leek mij ronduit zonde om al die foto's in de la, danwel de computer te laten vertoeven.
  Ik vond het leuk om mijn vakantiefoto's terug te zien op het World Wide Web en ook anderen hierin te laten delen.

  Daarnaast maak je uitstapjes naar verder gelegen oorden, dus heb ik ook foto's van andere bestemmingen in Oost Kreta geplaatst.

  Al snel bleek dat de website in een informatieve behoefte voorzag, gezien de goede bezoekersaantallen. Ook door het aanleveren van derden van informatie en foto's bleef de website maar groeien, inmiddels ben ik de tel kwijt, maar schat het aantal foto's en films op zo'n 2500.

  Naast de foto's en films treft u ook informatie aan, hoewel deze zo summier mogelijk gehouden wordt. De reden hiervoor is dat ik u wil uitnodigen om dit geweldige plekje op Kreta zelf te onderzoeken en uw eigen teksten te vormen.
  Niettemin wordt er aandacht besteed aan de geschiedenis van Kreta, bezienswaardigheden die heel Oost Kreta omvatten en dorpen, waar nog bijna niets over te vinden was op Internet, zoals spookstad Kalami.

  Al met al vinden wij dat wij geslaagd zijn in onze opzet, het verschaffen van objectieve informatie over Mirtos en Oost Kreta.
  Mirtos travel
  Myrtos travel