Villa Aliki in Mirtos

    Een uiterst compleet en goed verzorgd, kleinschalig complex, bestaande uit enkele units met ieder 2 zeer ruime 3-kamerwoningen, geschikt voor 2 tot 5 personen en een ruime 4-kamerwoning voor maximaal 7 personen, gedeeltelijk omringd door een mooie tuin.

    Door de wat hogere ligging van Villa Aliki kunnen onze gasten genieten van een adembenemend uitzicht op de zee, het prachtige gebergte en het dorp Mirtos.
    De afstand tot winkels, restaurants, de boulevard en het strand is via een soort ezelspad zo'n 100 tot 250 meter. Over de geasfalteerde weg is de afstand naar de diverse voorzieningen ongeveer 400 meter.

    De woningen zijn voorzien van een gezellige kleurrijke woonkamer met zithoek, waar eventueel een extra bed voor een 5e (7e) persoon kan worden bijgeplaatst. De open keuken is ruim en uitstekend ingericht, o.a. is aanwezig: Magnetron, electrisch 4-plaatsfornuis met oven, koffiezetapparaat, waterkoker, dubbeldeurs koelkast (vriezen en koelen) en uitgebreide keukenequipment. Daarnaast 2 slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. De 4-kamerwoning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.